Abhati Conditioner - 300 ml

På lager
DKK 275,00

Mahakali Nourishing Conditioner føles som en rig, cremet lotion, der med det samme filtrer dit hår ud, mens du vasker det - genskaber den dyrebare fugt og giver fylde uden at tynge.

Ingredienserne er berømte for deres evne til at nære & styrke hårfolliklerne og udglatte og forsegle hårets yderste lag for en fantastisk glans.

Efterlader håret med vores egen, håndblandede unisex-duft. Rig på fedtsyrer, giver utroligt silkebløde og luksuriøse lokker.

Nærende indiske olier, håndindsamlede ved foden af Himalaya-bjergene, er kombineret med de indiske, helende urter neem og fenugreek sammen med schweizisk edelweiss, mens solsikke-lipider tilføjer naturlige antioxidanter. Vil løsne selv de mest stædige knuder og gøre håret blødt, glat og med en sund glans. Perfekt til farvebehandlet hår - vil intensivere farvens dybde. Og brug af hårpleje uden kemi er en god garanti mod hårtab.

Anvendelse
Fordel en passende mængde i fugtigt hår - lad sidde nogle minutter, skyl omhyggeligt ud. Det perfekte supplement til Abhati Nourishing Shampoo som normal ‘in shower’ conditioner - eller som intens pleje for at redde hår, der har lidt overlast. Også god til kemisk behandlet eller farvet hår - vil hjælpe med at bevare farvens livfuldhed og gøre dine lokker mere levedygtige.

Bonus info
Mahakali er den hinduistiske gudinde for tiden og døden.

Nøgleingredienser
Neem, fenugreek, edelweiss, solsikke-lipider, silkeprotein, peptider, vild kirsebærolie fra Himalaya, moringaolie.

Kommer også i en 50 ml rejsestørrelse

Varespecifikationer

Indhold: 300 ml
Mærke: Abhati
Varenr.: 220006