Abhati Hair Oil - 50 ml

På lager
DKK 450,00

En omhyggeligt udvalgt blanding af sjældne indiske olier, fyldt med naturlige antioxidanter fra økologiske urter og botaniske ekstrakter.

Chambal Sacred Hair Oil er håndfremstillet med stor omhu og stimulerer, fugter og rengør hovedbunden samtidig med at stimulere hårets sunde vækst og vitalitet.

Vores terapeutiske opskrift indeholder desuden nærende vitaminer og klinisk dokumenterede, naturlige ingredienser, der hjælper med at pleje hovedbunden og genskabe hårets glans - tørt, skørt, kruset hår bliver til glatte, blanke lokker.

Den luksuriøse, plantebaserede formel er uden toksiske kemikalier og indeholder kun rene ingredienser, der fugter og fornyer hovedbunden, styrker hårrødderne, reparerer spaltede spidser og beskytter håret mod miljøskader. Det diskrete indtryk af friske, botaniske noter fra vores unikke, specielt udviklede signaturduft vil få dine glatte, bløde lokker til at dufte lige så godt, som de ser ud: noter af bergamotte, lime, basilikum og rosenpeber forfrisker dit hår & din hovedbund og er en duftende kærlighedserklæring til dine lokker. Passer til enhver hovedbund og hårtype. 100% vegansk.

Anvendelse
Fordel et fint lag over hår og hovedbund. For intensiv pleje: fordel et generøst lag over håret, massér ind i hovedbunden og lad sidde natten over - vask ud med Yamuna Nourishing Shampoo og følg op med Mahakali Nourishing Conditioner. Også vidunderlig for bryn - og fantastisk til at tæmme skæg med. Og super naturlig UV-blokker om dagen på stranden.

Bonus info
Floden Chambal er en biflod til Yamuna-floden i det centrale Indien og indgår dermed i det store Ganges-system.

Nøgleingredienser
Moringa-olie, vild kirsebærolie fra Himalaya, morgenfrue.

“Da vi skabte Abhati hårserien, fandt vi frem til den ayurvediske Sahasrayogam-tekst. For at skabe vores hårolie gennemgik koldpressede olier kacha ganni, en gammel, ayurvedisk metode - de varmes langsomt over ild med urter som indigo, brahmi, bhringraj og vild kirsebærolie fra Himalaya. En af mine absolutte favoritter i Abhati-serien, skabt med olier og planter, der er udvalgt om omhu.” - Anju Rupal.

Varespecifikationer

Indhold: 300 ml
Mærke: Abhati
Varenr.: 220007