Abhati Lipbalm - 10 ml

På lager
DKK 95,00

Mahanadi Natural Lip Treatment er fyldt med nærende æteriske olier, naturlige antioxidanter, økologiske urter og helende botaniske ekstrakter.
Lavet i hånden med omhu for at hele og fugte tørre læber.
Nærende vitaminer og klinisk dokumenterede, naturlige ingredienser hjælper med at blødgøre læberne og beskytte dem mod miljøskader - gør tørre, sprukne læber fløjlsbløde og fugtige. Formlens rene ingredienser har naturlige, antiseptiske egenskaber, fjerner tørhed og forsegler fugt, så læberne igen bliver fyldige, bløde og lige til at kysse.

Anvendelse
Læg et tyndt lag på når som helst, dag eller nat, som fugtende, daglig pleje - eller for at løse problemer med tørre, sprukne, irriterede læber. Kan bruges alene eller som primer under læbestift eller lip gloss. Opbevares køligt. Anden anvendelse: Bland med lidt sukker til en skrubbecreme til læberne (brug aldrig salt). Eller til pleje af neglebånd, beskytter også mod riller i neglene.

Bonus info
Mahanadi er en stor flod i det central-østlige Indien. Den dræner et areal på omkring 141.600 kvadratkilometer og har et samlet forløb på 858 km.

Nøgleingredienser
Moringaolie og havtorn.

Varespecifikationer

Indhold: 10 ml
Mærke: Abhati
Varenr.: 220008