Erno Laszlo Hydrating Bespoke Cleansing Set - sample

Før DKK 89,00 På lager
DKK 44,50
Spar DKK 44,50

Dette fugtgivende prøve sæt indeholder:

Phelityl Cleansing Bar - 17g
Frem hudens balance med denne blidt rensende bar. Baren indeholder en blanding af forskellige planteolier, der øger hudens evne til at binde fugt. Hudens pH-balance opretholdes af barens rige fedtsyreindhold, der efterligner hudens naturlige fedtsyre. Din hud efterlades derfor synligt blødere, glattere og mere strålende.

Nøgleingredienser:
Saflorkerneolie tilfører fugt og næring, hvilket gør huden blødere. Glycerin er en naturlig fugtmagnet, der sikrer at hudens væskebalance opretholdes
Palme- og palmekerneolie fremmer hudens evne til at regulere fedtproduktionen. Derudover beskytter det huden mod udefrakommende påvirkninger.

Hydra Therapy Cleansing Oil - 15 ml
Denne lette olie absorberes hurtigt af huden, der ganske enkelt bliver blødere,  glattere og friskere. Da olien effektivt absorberes af huden, kan de aktive ingredienser hurtigt få lov til at virke, hvor de er tiltænkt, og du undgår på samme tid en fedtet hud. Oliens rensende egenskaber virker uden at fjerne huden og sikrer derfor, at hudens naturlige væskebarrierer bevares.

Nøgleingredienser
Olier fra avocado,  jojoba, vindruekerner, abrikos og sesam, der plejer og beskytter huden. En B-vitamin-blanding, der takket være sit rige indhold af antioxidanter beskytter huden mod ydre påvirkninger. Rosmarin, der mindsker fremkomsten af rynker, mens dets indhold af antioxidanter, mangan og mineraler fremmer cellefornyelse.

Anvendelse
Massér forsigtig en generøs mængde olie i små cirkulære bevægelser på tør hud. Fordel produktet over ansigtet for at åbne porer og fjerne snavs og makeup. Skyl derefter rensebaren under varmt vand. Massér forsigtigt med den våde rensebar over ansigtet ved hjælp af dens afrundede hjørner, for at stimulere cirkulationen. Du kan også bruge dine hænder og fingerspidser til at skabe en skum. Skyl efter med varmt vand. Påfør efterfølgende en toner og fugtighedscreme, som passer til din hudtype.

Kommer også i en 60 ml. / 50 g. udgave.

Varespecifikationer

Indhold: 15ml/17g
Anvendes til: Tør hud
Mærke: Erno Laszlo
Varenr.: 450001S